Mai 27, 2020

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte

Valeriu Munteanu, chemat la poliție. Care este motivul

02 Decembrie 2019 16:01 177 0

Liderul Uniunii Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu, anunță că a fost chemat la Poliție, pentru a fi audiat după ce, în luna august, a cerut amendarea lui Igor Dodon și a Zinaidei Greceanîi,transmite radiochisinau.md.

În data de 23 august 2019, când a fost marcată „Ziua comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare”, iar conform unei Hotărâri de Guvern toate instituțiile publice aveau obligația să arboreze drapelele în bernă, la Președinție și Parlament a fost sfidată legea și lăsate drapele să fluture, amintește politicianul.

Valeriu Munteanu afirmă că atunci a scris un demers ministrului de Interne Andrei Nastase și a solicitat ca să fie amendați șeful statului și președinta Parlamentului, în baza art. 322 din Codul Contravențional al Republicii Moldova.

Valeriu Munteanu a anunțat că, astăzi, la câteva luni de la acest caz, a fost invitat la Sectorul nr. 1 al Poliției Buiucani, pentru a fi audiat. Totodată, liderul USB, crede că acest caz va avea o soluție politică.

 

© 2019 NewsIN