Au plecat din funcție toți secretarii de stat de la Ministerul Sănătății. În locul acestora a fost numită o singură persoană

0 192

Toți secretarii de stat de la Ministerul Sănătății au plecat din funcție. Guvernul a aprobat la ședința de pe 22 decembrie cererile de demisie ale acestora.

Secretarii vor fi eliberați începând cu 23 decembrie.

Este vorba despre Constantin Rîmeș, Alexandru Holostenco, Marina Golovaci, Nelea Rusu și Djulieta Popescu.

În locul acestora a fost numit un singur secretar, Tatiana Zatîc, care activează în cadrul Ministerului Sănătății din anul 2001.

„Aș vrea să-mi exprim sincera recunoștință pentru dedicație, profesionalism și verticalitatea cu care au activat colegii în cadrul Guvernului,

într-o perioadă destul de complicată, dar cu adevărat în interesul cetățenilor”, a spus Ministra Sănătății Viorica Dumbrăveanu la ședința Guvernului.

„Le mulțumesc și mă închin secretarilor respectivi. Le doresc succes în activitățile ulterioare și le spun încă o dată mulțumesc”, a adăugat premierul Ion Chicu.

Menționăm că și secretarul general al Guvernului Republicii Moldova, Liliana Iaconi, și-a dat demisia.

De asemenea, au demisionat din funcție secretarii de la Ministerul Justiției Radu Foltea și Dorin Lișman. Aceștia vor fi înlocuiți de către Silvia Stici și Lilian Deliu.

Mai mult, Poliția de Frontieră a rămas fără șef. Guvernul a aprobat cererea de demisie a lui Corneliu Groza.

 

 

sursa: tv8.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata