O femeie dată dispărută de familie de peste un deceniu trăia în secret cu un vecin

0 279

Un mister vechi de peste un deceniu a fost elucidat după o serie de evenimente neobișnuite: o femeie dată dispărută din 2010 trăia o idilă romantică într-o casă apropiată cu vecinul iubit, povestește Newsweek.

Conform publicației The Indian Express, femeia – numită doar „Sajitha” – a dispărut din satul ei din statul Kerala când avea doar 18 ani. După mai bine de un deceniu, familia pierduse orice speranță s-o mai găsească. Doar atunci când bărbatul la care fugise a fost dat și el dispărut de propria familie, o serie de descoperiri a dus la Sajitha.

Saga lor a început în februarie 2010, când Sajitha a plecat de acasă și s-a dus la casa lui Alinchuvattil Rahman, 24 de ani, aflată la 500 de metri. Acolo a stat mai bine de 10 ani fără ca nici familia lui Rahman să știe, deși locuia tot acolo.

Basheer, fratele lui Rahman, a declarat că acesta era deosebit de secretos cu camera lui: o ținea încuiată și nu lăsa pe nimeni să intre. Din cauza firii sale impulsive, părinții n-au insistat asupra problemei și comportamentul ciudat a continuat nestingherit.

„Uneori se comporta ca o persoană care nu e în toate mințile, devenea violent dacă cineva voia să intre în camera lui”, a povestit Basheer. „Își lua și mâncarea acolo… În timpul zilei, când toți ceilalți erau la lucru, Rahman și Sajitha aveau casa la dispoziție”.

În tot acest timp, poliția o căuta pe Sajitha. Ea nu avea telefon celular și autoritățile nu aveau niciun motiv să bănuie că ar fi putut fi cu Rahman. Cuplul a păstrat secretă relația lor din pricina religiilor diferite: s-au temut de reacția publică provocată de dezvăluire.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata