Accident grav în raionul Căușeni. Un bărbat de 34 ani a rămas blocat între fiarele unui autocamion

0 53

Un bărbat de 34 de ani a ajuns la spital cu mai multe traumatisme în urma unui grav accident. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI totul s-a întâmplat în seara zilei de 14 septembrie. Salvatorii din raionul Căușeni au fost solicitați pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui accident de circulație, care a avut loc în apropierea orașului Căușeni.

Conform informațiilor IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 22:00. Potrivit datelor înregistrate un autocamion de model „KAMAZ” s-a tamponat frontal cu automobilul de model ”VOLVO”, iar șoferul autocamionului a rămas blocat între fiare. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori care, ajunși, au stabilit că un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost încarcerat în autoturismul avariat.

Salvatorii au efectuat lucrări de deblocare a persoanei care a avut de suferit în cel mai scurt timp. În urma impactului bărbatul a suferit diverse traumatisme și a fost preluat de un echipaj de medici pentru ulterioare îngrijiri medicale la spitalul raional. Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 56 situații de risc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata