Accident grav în raionul Râșcani. Trei persoane au decedat, printre care și un bebeluș

0 114

Doi tineri și un copil de numai trei luni au murit, după ce două mașini s-au ciocnit frontal, în această noapte, la intrarea în satul Corlăteni, din raionul Rîșcani. Soția unuia dintre șoferi a alertat poliția înainte de accident că acesta intenționa să se sinucidă și a urcat băut la volan.

Inspectoratul de poliție Bălți al IGP primit, în această noapte, un apel telefonic de la o femeie din Bălți, care a spus că, în urma unui conflict în familie, soțul ei a urcat la volanul unei mașini de marca Skoda și s-a deplasat într-o direcție necunoscută. Acesta era în stare de ebrietate și amenința că se va sinucide. În același timp, Inspectoratul de Poliție Rîșcani al IGP a fost informat despre producerea unui grav accident de circulație, în preajma satului Corlăteni.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că pe traseul M-5, la intrare în satul Corlăteni, un automobil de marcă Skoda Octavia a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o Toyota Auris.

Șoferul Skodei, un bărbat de 33 de ani, a decedat la fața locului. Tot în momentul impactului a decedat și conducătorul auto al Toyotei, în vârstă de 28 de ani, dar și fetița sa de 3 luni.

Soția șoferului și verișorul acesteia,  care se aflau în mașină, se află sub supravegherea medicilor. Tot la fața locului a fost identificat un conducător auto, martor la cele întâmplate. Acesta a spus polițiștilor că, până la ciocnirea automobilelor, conducătorul Scodei se deplasa cu viteză din spatele său (direcția Bălți spre satul Corlăteni), i-a semnalat din faruri să-i cedeze trecerea, chiar dacă traseul era liber, și la o distanță de 400 de metri după efectuarea depășirii a avut loc impactul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata