Agonie de șase luni pentru cinci frați bolnavi de Covid-19. Declarația șocantă a mamei

0 81

Charlie Mountford-Hill, în vârstă de 37 de ani, din Milton Keynes, Anglia, a dat vina pe „Covidul lung” pentru problemele grave de sănătate care i-au afectat copiii în ultimele șase luni, inclusiv diaree, erupții cutanate și sângerări nazale severe.

Femeia a declarat că doi dintre copiii ei s-au infectat cu coronavirus în martie, deși ceilalți trei păreau că nu se vor îmbolnăvi de Covid-19, conform mirror.co.uk.

Cu toate acestea, după aproximativ o lună, toți cei cinci copii au început să prezinte simptome de „Covid lung”.

Fiica ei cea mai mică, care a fost internată de două ori în spital, suferea atât de mult, încât întreba, în fiecare dimineață, „când va înceta să mai doară burta?”.

„A trebuit să-mi văd copiii bolnavi timp de șase luni și să mă îmbolnăvesc și eu”, a declarat Charlie Mountford-Hill.

Înainte să se îmbolnăvească de Covid-19, cei șapte membri ai familiei erau foarte activi, Charlie pregătindu-se să devină profesor de yoga și alergând 12 km de trei ori pe săptămână.

Începând din martie, însă, de când s-a îmbolnăvit, Charlie a renunțat la yoga și nu a mai putut alerga. „Nu puteam respira. Am simțit că plămânii mei erau puternic afectați”, a declarat, pentru Mirror, mama celor cinci copii.

De asemenea, soțul ei, în vârstă de 40 de ani, s-a îmbolnăvit de Covid-19, cu simptome precum tuse și temperatură ridicată.

Din fericire, după șase luni de chin, copiii s-au întors la școală, însă Charlie simte că a rămas cu sechele psihice pe viață după tot calvarul prin care au trecut cei cinci copii ai ei. „M-a schimbat pentru totdeauna”, a declarat Charlie Mountford-Hill.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata