Alexandru Jizdan: În total, patru persoane au fost răpite de structurile de forţă de la Tiraspol. Au fost depăşite toate liniile roşii

0 83

Patru persoane din țara noastră au fost răpite de separatiştii din stânga Nistrului. Informația a fost comunicată în cadrul unui briefing de presă de către președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică Alexandru Jizdan și viceprim-ministra pentru reintegrare, Cristina Lesnic.

„În noaptea de pe 7-8 au avut loc celelalte trei răpiri ale cetăţenilor moldoveni.” A declarat vicepremierul Cristina Lesnic.

Potrivit lui Alexandru Jizdan, toate cele patru persoane răpite de separatişti în stânga Nistrului ar fi fost duse cu una şi aceeaşi maşină. Ei ar fi bănuiţi de spionaj, a mai anunţat Jizdan.

“Suntem profund îngrijoraţi de acest incident grav. Au fost depăşite toate liniile roşii. Voi solicita informaţii zilnice până când cetăţenii noştri vor fi eliberaţi de autorităţile neconstituţionale din regiunea transnistreană.

Este important ca cetăţenii să recapete încrederea în autorităţi şi să se simtă în siguranţă.”, a menţionat Alexandru Jizdan.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata