Alexandru Jizdan: PDM va ataca la CCM abrogarea deciziei prin care terenul Stadionului Republican a fost transmis Ambasadei SUA

0 58

PDM va ataca la Curtea Constituţională abrogarea deciziei prin care terenul Stadionului Republican a fost transmis Ambasadei SUA. Despre acest lucru a declarat deputatul Alexandru Jizdan, înt-o conferinţă de presă.

“PDM va ataca la CCM decizia, când cedezi un stadion hoţului de miliarde lucrurile nu merg pe calea corectă, vom încerca să restabilim adevărul. Regretăm şi viteza cu care s-au votat mai multe legi în Parlament: bugetul de stat, legea ce se referă la statutul Găgăuziei, legea ce se referă la limba rusă”, a spus Alexandru Jizdan.

Totodată, deputatul şi la neaudierea moţiunii simple asupra activităţii ministrului de Interne, Pavel Voicu. “Colegii din PSRM şi Partidul Şor au fcut tot posibilul ca moţiunea să nu fie audiată. Avem mai multe întrebări la Pavel Voicu. În anii 90 activau şase hoţi în lege, iar pentru a combate acest fenomen noi am pierdut oameni. Cu părere de rău astăzi astăzi politicul s-a aşezat la masă cu aceşti exponenţi ai gruărilor criminale. Am vrut să îl întrebăm şi despre acţiunile MAI în zona de securitate”, a mai spus Alexandru Jizdan.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata