Alexandru Slusari: Am asistat în Parlament la un circ realizat de PSRM, grupul Șor și PAS

0 47

Platforma DA consideră că lipsa de cvorum în Parlament pentru votarea Guvernului Grosu a fost un circ „regizat” de PSRM, grupul Șor și PAS.

Declarația a fost făcută de către vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari, în cadrul unui briefing, scrie deschide.md.

Slusari a menționat că Platforma DA a fost informată de Igor Grosu, cu cinci minute înaintea începerii ședinței de astăzi a Parlamentului că,

PAS nu va vota pentru învestirea Guvernului. Acest lucru s-a întâmplat după ce deputații lui Igor Dodon și ai lui Ilan Șor au anunțat că nu vor susține Guvernul Grosu.

„Am întrebat ieri dacă votați pentru propriul Guvern, iar răspunsul a fost evaziv. Cu 15 minute în această ședință, candidatul la funcția de premier a spus că PAS

nu îl va vota. O spun cu toată responsabilitatea. E o bătaie de joc pentru țară. (…) Am fi fost deja cu un Guvern care gestiona normal lucrurile.

Un Guvern responsabil ar fi procurat vaccinul mai repede. Nu știu câți din ei au vrut anticipate. Noi am spus că nu putem merge în anticipate pe timp de pandemie.

Am auzit doar isterică. Au trecut trei luni și am ajuns la explozia pandemiei. S-a înțeles că nu putem merge la anticipate pe sicrii. E nevoie de un Guvern.

Noi am venit cu formula transparentă să ne asumăm guvernarea. Asumați-vă guvernarea, dar și aici s-au început jocuri de culise, a apărut program de guvernare

care e mai mult electoral”, a spus Slusari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata