Alexandru Slusari, despre propunerea PLDM de a forma un bloc electoral cu PAS și Platforma DA

0 30

Vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari, susține că propunerea PLDM de a forma un bloc electoral pentru alegerile prezidențiale și parlamentare anticipate este una întârziată și, mai degrabă, pare a fi o utopie. Declarația a fost făcută pentru reporterii Deschide.MD.

„Va decide Biroul politic al formațiunii. Totuși, personal consider că este o propunere întârziată. Platforma DA a venit cu inițiativa de a înainta un candidat apolitic comun încă în noiembrie 2019. Am așteptat trei luni. Toate partidele de dreapta, inclusiv PLDM, au respins atunci propunerea noastră. Acum, cu 5 zile înainte de începerea perioadei electorale această idee pare a fi o utopie. La fel, să nu uităm de faptul că factorul «Filat» joacă un rol negativ”, a declarat el.

Amintim că PLDM a expediat o invitație în adresa PAS și Platforma DA „în vederea creării unui Bloc Electoral, care să participe cu un candidat comun la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie și cu o listă comună la alegerile parlamentare anticipate”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata