Alexandru Slusari: Dodon a bătut palma cu Șor în vederea creării unei majorității neoficiale în Parlament și păstrării acestui guvern

0 201

„Dodon a bătut palma cu Șor în vederea creării unei majorității neoficiale în Parlament și păstrării acestui guvern, care împinge Moldova spre izolare totală și faliment”, a declarat, într-o postare pe Facebook, deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari, scrie sursa citată.

„Despre lipsa banilor pentru acoperirea deficitului bugetar de aproximativ 8 mlrd. lei am relatat recent. Pot adăuga că pentru anul viitor Guvernul Dodon deja propune reducerea Fondului de subvenționare a agriculturii cu 130 mln lei și micșorarea dublă a Fondului de Dezvoltare Regională și Fondului Ecologic, ceea ce în coraborare cu încercarea plafonării taxelor locale și majorării TVA și prețurilor la motorina, va lovi puternic fermierii, satele noastre și autonomia locală. Toate aceste mișcări bugetare se întămplă pe fundalul campaniei electorale a lui candidatul-culioc, care promite la dreapta și la stănga tuturor categoriilor sociale sprijinul de zeci de miliarde”, a mai menționat Alexandru Slusari.
Menționăm că reprezentanții Executivului nu au comentat, deocamdată, aceste declarații.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata