Alexandru Slusari: Dodon, un „pilot doborât”

0 50

„Dacă PSRM vrea să meargă mai departe cu acest «сбитый лётчик» (pilot doborât), asta-i treaba PSRM, nu pot spune dacă îmi pare rău sau îmi pare bine – acesta-i dreptul intern al PSRM-ului”. Declarația aparține vicepreședintelui Parlamentului și liderului fracțiunii Parlamentare a Platformei DA, Alexandru Slusari.

Potrivit politicianului, revenirea lui Dodon la șefia PSRM ar complica orice discuție cu acest partid pe platforma parlamentară.

Eu nu am de gând să discut nu doar cu Igor Dodon, eu nu am de gând și Platforma DA nu are de gând să discute ceva cu PSRM condus de Igor Dodon. El este un personaj toxic, un agent de influență, un simbol al corupției și cu dânsul în frunte mi se pare că PSRM nu are șanse, dar asta-i problema lor”, a declarat Slusari în cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă,  scrie deschide.md.

Întrebat ce anume are avea de discutat cu socialiștii, Alexandru Slusari a precizat că este vorba doar despre anumite proiecte de legi.

Spre deosebire de dl Filip, Platforma DA nu va discuta formarea unei coaliții largi cu PSRM. Să fie clar acest subiect și să punem punct, întrucât atâtea fake news-uri, insinuări au fost în campania electorală împotriva lui Andrei Năstase și Platformei DA că iată-iată el va fi desemnat prim-ministru, că iată noi o să facem coaliție, că iată… Și după ce s-a terminat campania, nimeni nici nu și-a cerut scuze”, a mai spus el.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata