Alexandru Slusari: Este foarte aproape timpul când Dodon va răspunde pentru crimele împotriva R.Moldova și a propriului popor

0 89

Vicepreședintele Parlamentului și liderul fracțiunii Platforma DA, Alexandru Slusari, vine cu o reacție la atacurile lui Igor Dodon asupra diasporei care a demonstrat o mobilizare fără precedent în turul I al alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie și care l-a votat în proporție foarte mică Dodon. Potrivit lui Slusari, Dodon „a insultat întreaga țară, întrucât fiecare din cei din Diaspora au lăsat acasă copii, părinți, frați și surori”.

„Culiocul, rupt după primul tur, azi a jignit nu doar sute de mii de conaționalii de-ai noștri, izgoniți din Moldova prin politica de genocid social. Dânsul a insultat întreaga țară, întrucât fiecare din cei din Diaspora au lăsat acasă copii, părinți, frați, surori etc. Este foarte aproape timpul când Dodon va răspunde (nu doar politic) pentru foarte multe crime împotriva Moldovei și a propriului popor”, a scris el.

Amintim că în cadrul unui briefing de presă, Dodon a declarat că votul celor din diasporă nu trebuie să decidă soarta R.Moldova: „Care vot trebuie să fie decisiv, noi care locuim în această țară sau să ne dăm soarta celor care de zeci de ani n-au fost în R. Moldova și poate nii nu vor să vină”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata