Alexandru Slusari: Nu înțeleg de ce Dodon mai trebuie încă două săptămâni să intoxice oficial spațiul politic

0 96

Vicepreședintele Parlamentului și liderul fracțiunii Platforma DA, Alexandru Slusari, vine cu o reacție la decizia Curții Constituționale prin care au fost validate rezultatele scrutinului prezidențial și mandatul președintelui Maia Sandu. Politicianul își menține poziția privind necesitatea depunerii imediate a jurământului și precizează că nu înțelege „de ce Igor Dodon mai trebuie încă două săptămâni să intoxice oficial spațiul politic”.

De azi avem un alt Președinte cu acte în regulă. Știu că sunt diferite păreri ale juriștilor, dar eu rămăn pe poziția că doamna Sandu ar trebui să depună imediat jurămăntul, iar Chicu să demisioneze. Solemnitatea ceremoniei mai puțin acum contează. Nu înțeleg nici eu, nici marea majoritate a populației de ce Igor Dodon mai trebuie încă două săptămâni să intoxice oficial spațiul politic. Pănă la 24 decembrie dănsul poate să văndă toata țara pe bucăți și pe culioace”, a scris Alexandru Slusari.

Amintim că Înalta Curte a validat mandatul de președinte al R.Moldova pentru Maia Sandu. Totuși, ea va intra în exercițiul funcției odată cu depunerea jurământului – eveniment programat pentru data de 24 decembrie.

 

 

 

sursa: deschide.md

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata