„Am transmis regulamentul”. Comuniștii și socialiștii se pregătesc de dezbateri cu reprezentanții PAS

0 28

Reprezentanții Blocului Comuniștilor și Socialiștilor se pregătesc de dezbateri electorale cu Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS). Asta chiar dacă membrii formațiunii nu au confirmat, deocamdată, că vor da curs invitației. Deputatul PSRM Vlad Bătrîncea a anunțat pe 7 iulie că i-a transmis regulamentul președintelui interimar al PAS Igor Grosu. Dezbaterile ar urma să se desfășoare diseară, la Palatul Republicii, scrie newsmaker.md.

„În această dimineață am luat legătura cu președintele PAS, Igor Grosu și i-am transmis Regulamentul pentru dezbaterile publice, la care a fost invitată echipa lor de către echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. De asemenea, au fost transmise și temele principale pentru dezbateri, la care cetățenii Republicii Moldova așteaptă răspuns de la principalii concurenți electorali”, a scris Bătrîncea pe pagina sa de Facebook.

Socialistul a precizat că subiectele abordate vor ține de domeniile „economie; dezvoltare regională; politici sociale; educație; justiție și combaterea corupției; reglementarea transnistreană; politică externă”. Bătrîncea a menționat că nu știe dacă PAS va da sau nu curs invitației de a participa la dezbateri.

„Deocamdată nu am primit niciun răspuns la invitația noastră. Totuși, sperăm că PAS va ține cont de interesul sporit al cetățenilor față de aceste dezbateri și va da dovadă de maturitate, ca să accepte provocarea noastră”, a mai scris socialistu.

Dezbaterile inițiate de PCRM-PSRM ar urma să se desfășoare în seara de 7 iulie, la Palatul Republicii, începând cu ora 19.00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata