Andrei Năstase acuză PAS că vrea să fure membrii și primarii Platformei DA

0 256

Acuzații neprobate din partea fostului lider al Platformei DA, Andrei Năstase, către Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) au fost lansate astăzi public, precum că s-ar încerca atragerea membrilor și primarilor Platformei DA să adere la PAS, scrie realitatea.md.

Năstase afirmă că unii reprezentanți ai Partidului Acțiune și Solidaritate „umblă pe la primarii Platformei DA și îi îndeamnă să părăsească formațiunea, pentru a adera la PAS”. Oferte similare s-ar face și membrilor Platformei DA, susține Andrei Năstase.
Ex-președintele Platformei DA a venit cu un îndemn către primari să nu accepte ofertele pe care le-ar face cei din PAS și „să pună presiune pe Guvern pentru a beneficia de autonomie financiară, dar să nu aleagă cea mai simplă cale de a se vinde în schimbul promisiunilor”.

Fostul lider al Platformei DA nu a oferit detalii sau nume concrete cui din partid i s-a propus asemenea oferte, însă a precizat că „nu așa se fac schimbările cu practici preluate de la Plahotniuc”.

De asemenea, Năstase a criticat și unii analiști și experți, care au adus critici la adresa Platformei DA, fiind nemulțumit de modul în care aceștia își fac meseria.

Am solicitat o reacție de la Serviciul de presă al Partidului Acțiune și Solidaritate, însă nu am putut obține încă un răspuns referitor la acuzațiile aduse de Năstase.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata