Andrei Năstase: Igor Dodon este deja istorie

0 64

Preşedintele Platformei DA, Andrei Năstase, candidat la postul de preşedinte al Republicii Moldova spune că Igor Dodon este deja istorie.

„Igor Dodon, actualul preşedinte al R. Moldova „este cel mai slab şi iresponsabil preşedinte pe care putea să-l aibă Moldova vreodată. Are un dublu limbaj diplomatic, este oportunist şi populist în egală măsură. Dar, cel mai grav lucru este că acest Igor Dodon este un om slab, fără principii şi extrem de vulnerabil. Majoritatea oamenilor din Republica Moldova ştiu acest lucru şi au înţeles în aceşti patru ani care au trecut că nimic nu poate fi mai dăunător pentru viitorul nostru decât o altă perioadă de patru cu acest preşedinte în fruntea ţării.”, spune Andrei Năstase într-un interviu pentru publicaţia psnews.ro.

Liderul PPDA, mai spune că este indignat de poziţia procuraturii Generale de la Chişinău după apariţia investigaţiei RISE Moldova şi Dossier.

„Procuratura Generală pare pur şi simplu încremenită şi aşteaptă parcă deznodământul acestor alegeri prezidenţiale. Situaţia este extrem de delicată, iar potenţiala fraudare a alegerilor prezidenţiale de către Igor Dodon devine din ce în ce mai probabilă în actualul context.  Astăzi, APCE a comunicat că anulează misiunea de observatori pe care o pregătea pentru alegerile din Republica Moldova, cauza invocată fiind pandemia. Nu ştim ce va decide şi OSCE, dar este de datoria mea să trag un semnal de alarmă în acest sens. Europa şi lumea civilizată nu trebuie să permită fraudarea alegerilor de la 1 noiembrie. Oricum, vreau să se ştie şi la Bucureşti şi la Bruxelles şi oriunde pe acest pământ că noi, cei din Platforma DA, vom apăra voturile oamenilor drepţi, cinstiţi şi curajoşi din Republica Moldova. Este dreptul nostru la democraţie şi avem de gând să nu ni-l pierdem”, a adăugat Năstase.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata