Andrei Năstase: Luptele politice nu trebuie să ne ocupe tot timpul

0 29

„Trebuie mai multă comunicare, să vedem unde ne aflăm cu economiile ţării, banii, potenţialul ţării, să vedem dacă mai putem apela şi la nişte parteneri strategici cum este România, cum este Uniunea Europeană sau Statele Unite. Asta trebuie să se producă în momentul de faţă, să se lase luptele politice. Să nu ne ocupe tot timpul”. Declaraţia aparţine preşedintelui Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase şi a fost făcut în contextul actualităţilor politice din ţară, notează IPN.

Potrivit liderului Platforma DA, agenda politicienilor este una străină de cea a cetăţenilor, iar o eventuală neîntrunire a Parlamentului trei luni de zile pentru a ajunge la alegeri anticipate înseamnă cel puţin jumătate de an în care Republica Moldova ar urma să fie gestionată şi mai prost decât în prezent.

„De 4 – 5 ani spun că trebuie să terminăm cu experimentele, să supunem unor noi şi noi experimente Republica Moldova. Trebuie să dăm dovadă de mai multă asumare. Dacă vă uitaţi atent la ceea ce se întâmplă, e un fel de ping-pong politic şi mai mult nimic. Oamenii suferă, suferă medicii, mai şi mor”, a afirmat Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Andrei Năstase susţine că politicienii din Republica Moldova trebuie să dea dovadă de mai multă asumare, determinare şi curaj pentru realizarea schimbărilor în ţară.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata