Andrian Candu: Igor Dodon a admis mai multe ilegalităţi şi abuzuri

0 65

iderul Partidului politic Pro Moldova, Andrian Candu, susţine că actualul preşedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, nu merită să fie reales în funcţia de şef al statului pentru încă patru ani. Potrivit lui Adrian Candu, preşedintele ţării a admis mai multe ilegalităţi şi abuzuri pe parcursul activităţii sale, notează IPN.

„Când vorbeşti din punct de vedere al ilegalităţilor sau abuzurilor, te referi la nerespectarea legii, la tot ceea ce încearcă să fac acum: să fraudeze alegerile prezidenţiale prin Federaţia Rusă, folosirea votului din Transnistria şi, probabil, va avea anumite abuzuri la nivel de finanţare”, a declarant Andria Candu în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la postul de televiziune TV 8.

Fostul preşedinte al Parlamentului, afirmă că odată cu plecarea lui Igor Dodon de la şefia statului, în spaţiul public vor apărea mai multe informaţii compromiţătoare cu privire la activitatea preşedintelui din ultimii patru ai.

„Odată cu plecarea lui din funcţie, sunt sigur că foarte multe se vor descoperi. Dumnealui astăzi controlează foarte multe instituţii şi având la cheremul său foarte multe instituţii, este foarte greu să faci dovadă şi să demonstrezi unele lucruri. Se va schimba puterea din punct de vedere al preşedintelui şi sunt sigur că noi foarte multe încă le vom afla”, a adăuga Andrian Candu.

Parlamentarul precizează că odată ce a devenit parte a opoziţie, atât el, cât şi grupul din care face parte, a intrat în confruntare directă cu Igor Dodon.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata