Anunț important pentru alegătorii din Parma, Mestre, Milano, Verona și Bologna

0 81

Alegătorii moldoveni au format cozi uriașe la secțiile de votare din Parma, Mestre, Milano, Verona și Bologna.

În acest sens, Consulatul General al Republicii Moldova la Milano, îndeamnă alegătorii să-și exprime dreptul la vot la secțiile de votare din vecinătate.

“Din cele observate, sunt cozi mari de așteptare în orașele sus menționate, astfel, rugăm cetățenii care doresc să-și exprime dreptul la vot de a se deplasa la una din secțiile de votare din vecinătate, precum ar fi: din or. Parma: aveți cea mai apropiată secție la Reggio Emilia: str. via Jules Emile Massenet, 19; din or. Bologna: aveți cea mai apropiată secție la Ferrara: Via Gaetano Pesci n. 181 din or. Mestre: aveți secții în apropiere la Treviso (str. Strada Terraglio 140, ), sau la Padova 2 secții (Via Diego Valeri, 17 sau Via Milazzo 22), în or. Milano: secția mai spațioasă este pe Via Tortona 27, timpul de așteptare fiind de cc. 10-15 min, din or. Verona: cea mai apropiată secție la Mantova (Via Facciotto 7)”, menționează Consulatul General al Republicii Moldova la Milano.

Amintim că cetăţenii Republicii Moldova cu drept de vot sunt aşteptaţi astăzi, 15 noiembrie, la urne pentru a alege preşedintele ţării pentru următorul mandat de 4 ani.

 

 

sursa: stiri.md

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata