Ar putea fi nevoie de vaccinare anti-Covid 10 ani de acum încolo. Gripa, o „problemă mai mare“ decât Covid în această iarnă

0 54

Britanicii vor avea nevoie de vaccinul anti-Covid 10 ani de acum încolo, a spus un șef al NHS, în timp ce oamenii de știință prezic că gripa ar putea avea un impact mai grav decât Covid-19 în această iarnă, scrie mirror.co.uk.

Chris Hopson, șeful furnizorilor de servicii de sănătate din Marea Britanie, anticipează că vaccinurile anti-Covid vor deveni parte integrantă a vieții noastre în următorii ani.

„Probabil că va trebui să facem această vaccinare anual, cel puțin cinci, șase, șapte, opt, nouă, 10 ani, nu știu”, a spus Chris Hopson.

Gripa ar putea fi o „problemă mai mare“ decât Covid în această iarnă

În același timp, prof. Anthony Harnden, vicepreședinte al Comitetului mixt pentru vaccinare și imunizare, a avertizat că gripa ar putea fi o „problemă mai mare“ decât Covid în această iarnă. De asemenea, el a cerut guvernului să acorde NHS suficient timp pentru a planifica un program de rapel și.

„Modul în care reacționează între ele și gravitatea efectului secundar pe care îl provoacă atunci când sunt administrate împreună este cu adevărat important. Ceea ce subliniez este faptul că gripa ar putea fi o problemă mai mare decât Covid în această iarnă“, a spus Harnden pentru BBC.

De asemenea, nu este clar dacă vaccinurile antigripale și cele anti-Covid pot fi administrate în același timp.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata