Atac armat în centrul orașului Austin din Texas. Cel puțin 13 oameni sunt răniți

0 35

Cel puțin 13 persoane au fost rănite sâmbătă dimineața, într-un schimb de focuri de armă în centrul orașului Austin din Texas, au anunțat autoritățile.

Potrivit ABC News, focurile de armă au izbucnit chiar înainte de 1:30 dimineața, de-a lungul străzii 6, o zonă populară, plină de baruri și restaurante.

Deocamdată, nu este clar de la ce au pornit aceste violențe..

Potrivit CNN, două dintre persoanele rănite se află în stare critică, a declarat sâmbătă șeful interimar al poliției din Austin, Joseph Chacon.

Șase oameni au fost duși la spital de către Departamentul de Poliție din Austin, iar alte patru persoane pentru tratament medial, a spus Chacon. Alte trei victime au venit singure la spital.

Un spital a primit 11 dintre victime, iar o persoană a ajuns la o unitate de îngrijire urgentă cu mai multe răni prin împușcare, a spus Chacon.

Poliția are o descriere foarte generală a suspectului, iar incidentul pare să fie unul izolat în această zonă, dar nu se poate spune cu certitudine că nu există niciun alt pericol public, deoarece suspectul nu se află în arest, a precizat șeful interimar al poliției din Austin.

În prezent, polițiștii examinează filmările din mai multe surse, inclusiv sistemul de camere de siguranță publică, camerele poliției și videoclipurile de supraveghere, pentru a afla ce s-a întâmplat.

Detectivi din unitățile de Omucidere și Criminalitate Organizată sunt implicați în anchetă, a spus poliția. Anchetatorii nu au exclus implicarea bandelor, dar spun că motivele și circumstanțele care au condus la împușcare nu sunt clare în acest moment.

O echipă comună de combatere a terorismului FBI este, de asemenea, la fața locului, a spus Chacon.

La scurt timp după atac, Departamentul de Poliție din Austin a cerut într-o postare pe Twitter ca oamenii să stea departe de zona centrală a străzii 6.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata