Aureliu Ciocoi: Am votat pentru o Moldova inteligentă, modernă şi demnă

1 30

Prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, și-a exercitat dreptul la vot în cadrul alegerilor parlamentare anticipate, la ora 10:00.

El a declarat că a votat pentru o Moldovă inteligentă, dezvoltată, modernă, să poată fi demnnă că este Molodova şi fiecare cetăţean să fie mândru de ţara sa.

“Ne-a rămas capitalul uman şi trebuie să avem grijă să creştem următoarele generaţii deştepte, bine instruite pentru provocările pe care ni le va aduce secolul 21.

Suntem în aceeaşi situaţie cu ţările care nu au resurse naturale, singura resursă a ţării sunt oamenii. Am votat pentru o Moldovă deşteaptă, cu o economie modernă, dezvoltată, cu un sistem judiciar rupt de interese.”

 

1 Comentariu
  1. Klaus spune

    Unele din declaratiile din ziua alegerilor pot fi calificate ca fiind agitatie camuflată. Mai ales cele ce repetă unele cuvinte cheie din sloganele concurenților electorali. Merită atenție și declarațiile persoanelor străine, fără interese electorale, neantrenate direct în campania electorală. E timpul ca CEC-ul să interzică astfel de declarații provocatoare sau cu intentii de amestec în treburile interne ale altui stat

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata