Automobil de lux reținut la frontieră; Proprietarul ar fi prezentat acte cu semne de falsificare

0 44

Poliția de frontieră a reținut șoferul unui autoturism de lux, valoarea căruia depășește 1,2 milioane de lei, care a prezentat acte cu elementele vădite de falsificate. Cazul a avut loc pe data de 4 februarie, curent.

Automobilul de model Mercedes-Benz GLE Coupe,  fabricat în 2018, a devenit subiectul unei anchete penale, după ce au existat suspiciuni referitor la veridicitatea elementelor de identificare.  Conform informaţiilor obţinute de către angajaţii Poliţiei de Frontieră, mijlocul de transport ar avea contrafăcute datele agregatelor (codul Vin, numărul motorului).

Proprietarul autoturismului a declarat că l-a procurat pe teritoriul Republicii Moldova.  Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor achiziționării acestui mijloc de transport. Autoturismul, în valoare de aproximativ 1,2 milioane de lei, a fost reținut la sediul central al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră până la încheierea cercetărilor și luării unei decizii în acest sens.

Dacă va fi demonstrat uzul de fals, documentarea cazului se va realiza în conformitate cu art.276 Cod Penal al R.Moldova, se mai arată într-un comunicat emis de serviciul de presă al Poliției de Frontieră.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata