Bani pe apa sâmbetei. Noul trotuar de pe străzile Pușkin și Bodoni din Capitală a cedat după prima ploaie

0 137

Câteva porțiuni de trotuar de pe străzile Alexandr Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni din centrul Chișinăului, cu care se laudă autoritățile Capitalei, au cedat după prima ploaie de toamnă. Mai multe fotografii și imagini cu pavajul surpat au fost publicate pe rețelele de socializare și au stârnit nemulțumire și indignare.

La rândul său, viceprimarul Capitalei, Victor Chironda, a scris pe Facebook că nicio porțiune de trotuar nu a fost finalizată în proporție de 100% și, respectiv, nu a fost recepționată, altfel spus nu s-au plătit bani pentru lucrări. În cel mai scurt timp, toate aceste porțiuni vor fi restabilite, a dat asigurări Chironda.

Este de menționat faptul că reconstrucţia totală a trotuarelor de pe strazile Bodoni şi Puşkin costă în jur de 22,8 milioane de lei, bani alocaţi de către Guvernul Republicii Moldova, dar şi din partea unor agenţi economici. Darea în exploatare a noilor trotuare este planificată pentru 14 octombrie, cu două săptămâni înainte de alegerile prezidențiale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata