Bărbatul care a fost declarat mort și pus la congelator, apoi a fost găsit în viață a doua zi. Ce s-a întâmplat cu el

0 531

Un bărbat indian de 74 de ani, care a fost declarat greșit mort și pus într-un congelator mortuar, a murit la câteva zile după ce a fost salvat, relatează BBC.

Balasubramanyam a fost declarat mort de un medic la un spital privat din Tamil Nadu luni și pus într-un congelator. A rămas acolo până a doua zi, când serviciile funerare care au venit să-i adune trupul pentru înmormântare au văzut că tremura și și-au dat seama că este în viață.

A fost dus înapoi la spital, dar a pierdut bătălia de a trăi vineri. Decanul spitalului guvernamental din orașul sudic Salem, dr. Balajinathan, a declarat că pacientul a fost internat într-o stare de somnolență și a murit de probleme legate de plămâni.

Balajinathan a spus că nu este clar câte ore a petrecut domnul Balasubramanyam în congelator. După ce a fost declarat mort luni, familia sa i-a luat trupul acasă și a chemat un funerar local să trimită o cutie de congelare. Apoi au informat rudele că vor organiza o înmormântare marți. Compania de înmormântare a spus că fratele domnului Balasubramanyam le-a spus că are „o scrisoare semnată de un medic cu privire la moartea sa”.

Șeful poliției din Salem, Senthil Kumar, a declarat că familia nu a putut să producă un certificat medical de deces. A fost înregistrat un dosar împotriva familiei pentru că „au acționat nepăsător sau neglijent pentru a pune în pericol viața umană”. Familia susține că a suferit și de probleme neurologice, a spus șeful poliției.

Balasubramanyam locuia cu soția, cele două fiice și fratele său. Nu este clar cum a supraviețuit temperaturilor înghețate din interiorul cutiei – sau dacă este investigat și spitalul privat unde a fost declarat inițial mort.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata