Bărbatul care a incendiat clădirea Procuraturii, riscă 7 ani de detenție

0 25

Bărbatul care în toamna anului trecut ar fi incendiat sediul Procuraturii raionului Vulcănești a fost deferit justiției.

Oficiul Principal al Procuraturii UTA Găgăuzia anunță despre finalizarea și expedierea în judecată a dosarului în care acesta este acuzat pentru două capete de acuzare: ”huliganism agravat” și ”tentativă de distrugere sau deteriorare intenționată a bunurilor”.

Cazul a avut loc în noaptea de 14 septembrie 2020, aproximativ ora 2:00, când persoane necunoscute au deteriorat camera de luat vederi de la intrarea în sediul Procuraturii, după care au incendiat două cauciucuri auto, stropite cu inflamabil. În rezultat, a fost deteriorată ușa de la intrare în clădirea Procuraturii.

Ca urmare a acțiunilor de urmărire penală și măsurilor speciale de investigație, presupusul autor al faptei a fost identificat și reținut.

Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al orașului Vulcănești, în vârstă de 45 de ani, care ar fi recurs la acest gen pentru a-și răzbuna fiul,

cercetat și condamnat pentru o serie de crime comise cu intenție.

Inculpatul se află în arest, iar fiind audiat, nu și-a recunoscut vina. Pentru aceste infracțiuni legislația prevede până la 7 ani închisoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata