Barcelona, înfrângere dramatică în Supercupa Spaniei, în fața lui Athletic Bilbao. Messi a văzut primul „roșu” din carieră la trupa catalană

0 81

După ce la mijlocul săptămânii furnizase surpriza, trecând de Real Madrid, în semifinala Supercupei Spaniei, Athletic Bilbao a câștigat duminică seara trofeul,

învingând Barcelona în prelungiri: Barcelona – Athletic Bilbao (2-2, 2-3).

Leo Messi fusese incert înainte de finala Supercupei Spaniei dintre Barcelona și Athletic Bilbao, jucată duminică la Sevilla.

Starul argentinian a jucat incomplet recuperat, dar a rezistat 120 de minute, fiind eliminat în ultimul minut de joc, după ce l-a lovit pe un adversar.

Barcelona nu mai jucase o finală din 2019, vitrina cu trofee rămânând goală în dreptul anului 2020. Messi & Co nu au reușit de data aceasta să umple golul,

Athletic dând o replică dârză.

A treia Supercupă pentru Athletic

În timpul regulamentar de joc Griezman a marcat o dublă, în minutele 40 și 77.

Oscar de Marcos a punctat înainte de pauză, egalând, ca mai apoi să îi fie anulat un gol (din offside) lui Garcia.

Golul egalizator ce a dus pe Bilbao în prelungiri a fost opera lui Villalibre, în al 5-lea minut suplimentar.

În minutul 3 al primei reprize de prelungiri Williams (Athletic) a marcat golul meciului, cu un șut plasat de la marginea careului, direct în vinclu.

Koeman a încercat să reîmprospăteze ofensiva cu Puig și Trincao, dar fără rezultat pe tabelă.

Doar Messi s-a mai făcut remarcat, primind direct roșu, după o aroganță la adresa lui Villalibre, pe care la „admonestat” din alergare cu o palmă.

Athletic Bilbao câștigă astfel trofeul pentru a treia oară în istoria clubului, ultima dată ducându-l în vitrină tot în dauna Barcelonei, în 2015.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata