Bayern Munchen nu-i va mai oferi prelungirea contractului fundaşului David Alaba

David ALABA Bayern Muenchen, skeptisch,gestik, Aktion,Einzelbild,angeschnittenes Einzelmotiv,Halbfigur,halbe Figur. Fussball UEFA Super Cup 2020 FC Bayern Muenchen-FC Sevilla 1-2 n.V. am 24.09.2020 in Budapest, Ferenc Puskas Stadion. *** David ALABA Bayern Muenchen, sceptical, gesture, action, single image, cut single motif, half figure, half figure football UEFA Super Cup 2020 FC Bayern Muenchen FC Sevilla 1 2 n V on 24 09 2020 in Budapest, Ferenc Puskas Stadium
0 48

Preşedintele clubului Bayern Munchen, Herbert Hainer, a anunat că fundaşului David Alaba nu i se va mai oferi prelungirea contractului, după ce jucătorul austriac nu a aceptat ultima propunere făcută de bavarezi, informează RMC Sport.

Bayern şi Alaba au negociat mai multe luni prelungirea contractului internaţionalului austriac, care expiră în vara anului 2021.

Oferta făcută lui Alaba cu privire la durata contractului şi la salariul său a fost “foarte bună, foarte corectă şi competitivă”, a declarat Hainer la un post de televiziune german, duminică seară.

Alaba, 28 de ani, avea termen să răspundă ofertei până la 31 octombrie, dar nu a făcut-o, astfel că Bayern a oprit negocierile.

Format la clubul bavarez, Alaba a putat tricoul primei echipe timp de zece ani, cu excepţia unei scurte perioade în care a fost împrumutat la Hoffenheim, în 2011.

Cea mai probabilă destinaţie a fundaşului dreapta este, din vară, Juventus Torino, potrivit presei internaţionale.

Alaba, 74 de selecţii, a jucat în meciul România – Austria, scor 0-1, din Liga Naţiunilor şi a pasat decisiv la golul marcat de Schopf.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata