Bogdan Țîrdea promovează un nou fals. Ce spune Andrei Stoiciu despre faptul că ar fi consultantul Maiei Sandu și al lui Renato Usatîi

0 126

Deputatul socialist Bogdan Țîrdea promovează un nou fals. Acesta susține că Maia Sandu, dar și Renato Usatîi, candidați la prezidențiale din partea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) și, respectiv, Partidul Nostru (PN), ar fi consultați de un grup de polit-tehnologi români, condus de Andrei Stoiciu. În acest sens, Țîrdea a solicitat SIS-ului să investigheze informațiile respective.

DESCHIDE.MD a luat legătura cu Andrei Stoiciu, care ne-a declarat că, deși are multă experiență în R. Moldova, în momentul de față acesta se află în Misiunea OSCE în Ucraina, țară unde a lucrat și în 2019, în alegerile prezidențiale și parlamentare.

Totodată, Stoiciu a menționat că „regretă informațiile false răspândite de Țîrdea și deploră lipsa de profesionalism a vieții publice din R. Moldova”.

Andrei Stoiciu susține că i-a și scris deputatului socialist, solicitându-i să infirme informațiile promovate de acesta, însă Țîrdea l-a ignorat.

Amintim că, Bogdan Țîrdea a solicitat SIS-ului să investigheze informațiile conform cărora Maia Sandu, dar și Renato Usatîi, candidați la prezidențiale, sunt consultați de un grup de polit-tehnologi români, condus de Andrei Stoiciu. Socialistul vrea să afle „cine face parte din echipa condusă de Andrei Stoiciu”, dar și „care sunt scopurile urmărite de acești consultanți” care, potrivit lui Țîrdea „l-au servit anterior pe Plahotniuc”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata