BREAKING | Primarul de Bălţi Renato Usatîi şi-a anunţat demisia

0 89

Primarul municipiului Bălți, președinte al Partidului Nostru, Renato Usatîi și-a dat demisia din funcția de prima al orașului. Politicianul s-a arătat dezamăgit de rezultatul obținut în orașul pe care îl conduce.

De un lucru sunt sigur, locuitorii orașului nu vor mai găsi un prost care să vină în oraș să-și cheltuie banii proprii. Mă voi reseta. Vă spun din start că nu voi pleca din țară. Voi călători în țară. Voi face ceea ce își doresc cetățenii. Mai departe, următoarele proiecte în Bălți să le facă cei care vor veni, a declarat Usatîi.

Renato Usatîi afirmă că începând cu ziua de marți, 13 iulie, va pleca în concediu, iar demisia o va prezenta la întoarcerea din vacanță. Astfel, politicianul anunță că alegeri anticipate în oraș ar urma să aibă loc în toamna acestui an.

Dacă v-aș spune că nu am emoții, ar însemna să vă spun minciuni. Ceea ce am făcut eu a însemnat totul în viața mea. Eu mi-am îndeplinit datoria față de țară. Mi-am plătit datori față de familie, părinți, rude și făceam ceea ce-mi place. Tot ce am putut oferi, am oferit. Cu siguranță îmi voi găsi ocupație, a declarat Usatîi.

În concluzie, Usatîi a mulțumit celor care l-au susținut. Timpul le va arăta pe toate, a adăugat Usatîi.

Dacă voi vedea că cineva se face de cap, or se face prea deștept, vă voi mânca de vii, a precizat liderul PN.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata