Campionul îşi ia adio. Khabib Nurmagomedov și-a anunțat retragerea după victoria cu Justin Gaethje

0 121

Oricine visează să ajungă numărul 1 în lume într-un anumit domeniu. Rusul Khabib a reuşit azi-noapte, iar apoi a anunţat că pune punct carierei.

28 de meciuri, 28 de victorii. Cu asta se lăuda Khabib înaintea luptei cu americanul Gaethje de la Abu Dhabi. Iar rusul a lovit din nou la podea. Şi-a sugrumat adversarul şi a apărat centura la categoria Lightweight. Pe cât de impresionantă a fost victoria din ring, pe atât de emoţionant a fost discursul de la final.

Khabib, cel care şi-a pierdut tatăl şi mentorul în luna iulie din cauza coronavirusului, şi-a anunţat retragerea din artele marţiale mixte.

„Astăzi (sâmbătă, n.red.) a fost ultima mea luptă. Nu voi mai veni aici fără tatăl meu. A fost prima dată. Mama mea nu voia să lupt fără tatăl meu alături, dar i-am promis că va fi ultima mea luptă. Fii apropiat de părinţii tăi, Justin. Într-o zi se va întâmpla ceva pentru că nu ştii niciodată ce va fi mâine. Nu ştii”, a declarat Khabib după meci.

Nu a fost de-ajuns. Imediat după partidă, preşedintele UFC, Dana White, a făcut o dezvăluire cu adevărat şocantă! Khabib a luptat în ultimul său meci cu piciorul rupt! S-a accidentat cu trei săptămâni înaintea luptei şi nu a spus nimănui! Abia după luptă echipa lui Khabib a recunoscut.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata