Candidata Partidului Șor la alegerile prezidențiale, Violeta Ivanov, și-a prezentat astăzi programul electoral

0 69

Candidata Partidului „ȘOR” Violeta Ivanov s-a lansat astăzi în campania electorală. Aceasta a organizat o conferință de presă, în cadrul căreia a fost însoțită de mai mulți deputați, printre care Denis Ulanov, Marina Tauber, Reghina Apostolova. Pe un ecran a fost conectat în transmisiune directă și deputatul Ilan Șor.

„Mulți ani la rînd politicienii ne-au împărțit în „ai noștri” și „ai voștri”. Au dezbinat societatea, au jefuit țara și ne-au lăsat fără speranța la o viață mai bună. A venit timpul transformărilor pe care le merităm. Pensionarii merită respect și grijă, copiii merită o educație mai bună, iar părinții lor un serviciu bine plătit. Oamenii de la sate merită să trăiască în condiții decente, iar cei care au plecat pentru o viață mai bună merită să revină la familiile lor”, a declarat Violeta Ivanov.

Violeta Ivanov a anunțat că programul său electoral include patru componente:

1. infrastructura și dezvoltarea regională;

2. agricultura;

3. protecția socială și sănătatea;

4. lupta cu corupția.

Și deputatul Ilan Șor, care nu se află în Republica Moldova, a luat cuvântul printr-o intervenție live. Acesta a îndemnat alegătorii să o voteze pe Violeta Ivanov, dacă își doresc o viață mai bună.

„Fiecare dintre contracandidații noștri a fost deja la putere, a demonstrat ce poate. Și noi am câștigat alegerile în mai multe localități. Și am demonstrat ce putem. Noi am demonstrat că ne ținem de cuvânt”, a declarat Ilan Șor.

Amintim că fostul primar de Orhei a fost condamnat la şapte ani de închisoare, încă în 2017, în prima instanță, pentru rolul jucat în „furtul miliardului” din sistemul bancar, dar procesul în apel trenează.

Tot astăzi, s-a lansat în campania electorală Igor Dodon. Iar la ora 11:00 urmează evenimentul de lansare al Maiei Sandu.

Amintim că alegerile prezidențiale din Republica Moldova sunt planificate pentru data de 1 noiembrie. CEC a aprobat deocamdată 6 candidaturi: Renato Usatîi, Andrei Năstase, Tudor Deliu, Violeta Ivanov, Igor Dodon și Maia Sandu. Alte două dosare sunt în curs de examinare. Este vorba despre Dorin Chirtoacă și Octavian Țîcu.

Lansarea în alegerile prezidențiale a candidatului Partidului Politic ȘOR, Violeta Ivanov

Lansarea în alegerile prezidențiale a candidatului Partidului Politic ȘOR, Violeta Ivanov

Опубликовано Marina Tauber Oficial Четверг, 1 октября 2020 г.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata