Candu spune când și despre ce a vorbit ultima dată cu Plahotniuc și Șor

0 89

Liderul Pro Moldova, Andrian Candu, susține că nu mai vorbește pe subiecte politice cu Vlad Plahotniuc mai bine de un an.

Invitat la emisiunea ”Dreptul la Replică”, deputatul a confirmat că mai discută cu nașul său, însă doar pe subiecte personale, transmite Știri.md.

Potrivit lui, ultima oară a avut o convorbire cu Plahotniuc în luna ianuarie 2021, atunci când l-a felicitat cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

„Eu am avut o discuție cu domnul Plahotniuc mai mult de un an de zile deja, când dumnealui a zis că nu se implică în procesele politice.

Singura dată pe subiect politic l-am sunat când i-am zis că plec din echipa PDM. Am făcut-o nu ca să-mi cer permisiunea,

dar pentru că el e cel care m-a invitat în Partidul Democrat în acea perioadă. Atât!

Am avut un schimb de mesaje de ziua lui de naștere și de sărbătorile de iarnă. În SUA nu am fost de 2 ani de zile.

Nu cunosc unde se află dumnealui, niciodată nu-l întreb și nu vreau să-l întreb. Am auzit tot felul de speculații. Unii zic că e în nordul Ciprului,

alții zic că e în Turcia, alții zic că e în România. Habar n-am”, a spus Candu.

De asemenea, în cadrul emisiunii, liderul Pro Moldova a fost întrebat când ultima dată s-a întâlnit cu Ilan Șor și dacă mai discută cu acesta.

„Eu o singură dată am vobit cu Șor în perioada când se forma Legislativul de actuala componență, dacă nu greșesc era între februarie și iunie 2019.

După aia am avut discuții doar cu cei din Partidul Șor”, a menționat Andrian Candu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata