Cavcaliuc recidivează? L-a amenințat pe Usatîi după ce liderul Partidului Nostru l-a pus pe acesta la respect, în emisie directă

1 842

Fostul adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, acuzat în repetate rânduri de implicare în fabricarea dosarelor persoanelor incomode regimului lui Plahotniuc, l-a amenințat pe președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi că, cu el se va întâmpla „необъяснимо но факт”.

Acesta a reacționat astfel după ce Usatîi a refuzat să discute cu el în platoul TV8 și l-a numit cu un cuvânt necenzurat.

“Cu tine se va întâmpla „необъяснимо но факт”( traducere din rusă: neexplicat dar fact), este așa o axiomă.

Când se întâmplă ceva, dar nu pot explica nici savanții. Apoi cu tine Usatîi, o să se întâmple необъяснимо но факт”, a spus Cavcaliuc într-un live pe Facebook.

Fostul adjunct al IGP fusese telefonat de producătorul emisiunii Politica Nataliei Morari ca să comenteze acuzațiile lui Renato Usatîi de implicare în atacul asupra procurorului general, Alexandr Stoianoglo. Usatîi a refuzat de la bun început să polemizeze cu Cavcaliuc, despre care a spus că este un potlogar, care i-a băgat oamenii la pușcărie și le-a distrus viețile. Mai mult, liderul PN a afirmat că din cauza represiunilor lui Cavcaliuc, soția unuia dintre membrii Partidului Nostru a pierdut sarcina.

1 Comentariu
  1. V. Strelet spune

    🤣Politist Poet Cu Cap de Porc

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata