Ce a făcut o tânără când soțul ei a adus acasă o femeie și i-a cerut să le gătească

0 111

Un fotomodel din Rusia a fost acuzată că și-a înjunghiat mortal soțul cu un cuțit de bucătărie, într-o criză de gelozie.

Lilia Sudakova, în vârstă de 26 de ani, l-ar fi ucis pe Sergey Popov, 28 de ani, după ce bărbatul a adus acasă o femeie pe care o cunoscuse într-un bar. Între cei doi a izbucnit o ceartă care s-a transformat rapid într-o tragedie, iar tânăra riscă acum o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare, potrivit Daily Mail.

Însă mama femeii, Irena Sudakova, susține că fiica ei era de multă vreme abuzată de Sergey și a acționat acționat în legitimă apărare când l-a înjunghiat pe acesta.

Lilia Sudakova a devenit cunoscută datorită părului său roșcat și a apărut pe coperta ediției rusești a revistei Vogue, dar și în reviste din Italia, China și Japonia.

După incident, Sudakova a chemat o ambulanță, care l-a transportat pe Popov la spital, unde a și murit.

Ea a recunoscut că l-a înjunghiat pe Sergey Popov, cu care era căsătorită de patru ani și declarând că a făcut acest lucru dintr-o criză de gelozie. Ea a fost acuzată de omucidere și arestată preventiv timp de două luni.

Mama tinerei a declarat în presa rusă că Popov a venit acasă în stare de ebrietate, însoțit de o femeie și i-a cerut soției sale să le facă de mâncare.Bărbatul a lovit-o pe Lilia și a părăsit încăperea, însă a revenit când aceasta se apucase de gătit și tăia legume cu un cuțit. „A prins-o de păr și ea a încercat să îl împingă, dar l-a înjunghiat din greșeală. Lilia este o victimă, a fost autoapărare. A fost un accident”, a spus mama tinerei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata