Ce a pățit o tânără după ce i-a căzut în cap un scaun de lemn de la etajul 12

0 103

O tânără din SUA a dat în judecată un bogat om de afaceri după ce la începutul anului, un scaun i-a căzut în cap de pe balconul penthouse-ului din Manhattan al bărbatului, incident care i-a rovocat leziuni cerebrale, potrivit New York Post.

Annabel Sen a fost internată în spital pe 25 ianuarie, după ce a fost lovită de scaunul care a picat de la etajul 12. Accidentul s-a petrecut în jurul orei locale 14.30, când tânăra. care atunci avea 23 de ani, mergea să ia masa alături de iubitul ei.

Potrivit polițiștilor, scaunul din lemn a fost luat de vânt în timpul unei furtuni și a lovit-o pe tânără, înainte de a se opri într-o mașină parcată.

Annabel Sen a intentat un proces împotriva proprietarului penthouse-ului, compania GR Realty Holdings LLC, deținută de Michael Rubin, un om de afaceri cu o avere de aproximativ 3,5 miliarde de dolari. El este coproprietar al echipei de baschet Philadelphia 76ers și mai deține echipa de hochei New Jersey Devils.

Potrivit actelor depuse la dosar, Annabel „a suferit o leziune cerebrală gravă, care îi pune viața în pericol și care a necesitat o intervenție chirurgicală urgentă pe creier”.

De la incident, Annabel a mai avut nevoie de încă două operații pe creier și „nu a mai putut să-și desfășoare activitățile obișnuite”, se mai arată în dosar.

În proces mai sunt implicați rezidenții penthouse-ului, Henrique Dubugras și Pedro Franceschi, precum și proprietarul clădirii, Brown Harris Stevens Residential Management.

Dubugras și Franceschi sunt cofondatori ai fintech-ului Brex, companie evaluată la 2,6 miliarde de dolari.

Avocatul tinerei, Benedict Morelli, a declarat că a fost un „miracol” faptul că scaunul nu a ucis-o.

„Nu a existat niciun motiv pentru a se întâmpla acest lucru. Ori bagi mobilierul înauntru – mai ales dacă nu vei fi acolo mult timp – sau îl legi. Există o serie de oameni care ar fi putut și ar fi trebuit să facă asta ’, a spus Morelli.

Potrivit avocatului, Annabel, care acum are 24 de ani, a trebuit să se mute din Manhattan înapoi în Connecticut, pentru a locui cu părinții ei.

Tânăra urma să meargă din această toamnă la masterat la Universitatea Harvard, însă acum acest lucru nu se va mai întâmpla.

„Are deficite cognitive. A fost o tânără foarte talentată înainte de accident și sperăm că își va reveni”, a declarat Morelli.

Un purtător de cuvânt al lui Michael Rubin, miliardarul „nu locuia în acel apartament” deoarece era închiriat lui Dubugras și Franceschi în momentul accidentului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata