Ceartă între vecini, soldată cu deces. Un tânăr de 29 de ani ar putea fi închis pe viață pentru omor

0 84

Un tânăr de 29 de ani, a fost reținut de polițiștii Inspectoratului de Poliție Buiucani în comun cu angajații din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău,

fiind suspectat de omorul vecinului său.

Inspectoratul sec. Buiucani a fost sesizat în după-amiaza zilei de 18 decembrie, de către o femeie comunicând că într-un apartament a depistat cadavrul unui bărbat. Polițiștii imediat au reacționat și s-au deplasat la locul faptei. Polițiștii au stabilit că apelul l-a efectuat o prietenă de-a victimei, care venind în ospeție a depistat cadavrul bărbatului în vârstă de 35 de ani. La examinarea cadavrului de către medicul legist în regiunea gâtului au fost depistate plăgi înțepat-tăiate,

care au dus la decesul victimei.

Ca rezultat al investigațiilor și acțiunilor de urmărire penală întreprinse de polițiști, suspectul a fost identificat și reținut.

Acesta s-a dovedit a fi vecinul victimei, anterior judecat pentru jaf și violență în familie.

Suspectul venind în ospeție urmare a consumului de băuturi alcoolice între ei s-a iscat un conflict care dus la comiterea unei infracțiuni.

Suspectul a fost plasat în arest pentru 30 de zile, dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă  închisoare de la 15 la 20 de ani sau  detenţiune pe viaţă.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata