CEC a revizuit decizia privind numărul secțiilor de votare pentru alegătorii din stânga Nistrului

0 52

Comisia Electorală Centrală (CEC) și-a revizuit hotărârea cu privire la organizarea secțiilor de votare pentru alegătorii din localitățile din stânga Nistrului, municipiul Bender și unele localități ale raionului Căușeni. Astfel, CEC a dispus organizarea a 41 de secții de votare.

Decizia a fost luată în urma discuțiilor din cadrul Comisiei Unificate de Control pe marginea subiectului dat și în vederea neadmiterii acțiunilor ce ar putea periclita buna desfășurare a procesului electoral. Inspectoratul General al Poliției a constatat dificultăți pentru forțele de ordine întru asigurarea bunei funcționalități a procesului electoral în secțiile de votare din municipiul Bender și comuna Corjova, raionul Dubăsari.

Cât vizează celelalte secții de votare, Comisia a fost informată despre disponibilitatea asigurării măsurilor stabilite privind menținerea ordinii publice în localitățile unde își au sediul aceste secții.

CEC și-a revizuit decizia. 41 de secții de votare vor fi deschise pentru cetățenii din stânga Nistrului (DOC)

Amintim că pe 5 iunie, CEC a decis organizarea a 44 de secții de votare pentru cetățenii din localitățile din stânga Nistrului, municipiul Bender și unele localități ale raionului Căușeni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata