Chironda, replică pentru Ceban de ce a lipsit de la muncă: Trebuia să răspună la telefoane și mesaje

0 85

Scandalul de la Primărie continuă. Viceprimarul Capitalei, Victor Chironda îi dă replică primarului Ion Ceban, după ce ultimul a divulgat că subalternul său lipsește nemotivat de la lucru și întârzie cu proiectele.

Într-o postare pe Facebook, Chironda susține că a acceptat invitația lui Ion Ceban să vină la primărie pentru a schimba abordarea în domeniul dezvoltării urbane și a reorganiza acest sistem putred, care a generat orașului nostru atîtea probleme.

„Dacă primarul consideră că Viceprimarii trebuie să facă lucrul de manager de proiecte de amenajare a parcurilor și să semneze acte permisive fără să pună întrebări, atunci nu e deloc așa. Spre regret, în loc să văd suport și ajutor din partea primarului general, am fost îndepărtat de la luarea deciziilor iar în locul meu a fost mereu consultată doamna Dogotaru. Știu că vor urma acuzații de tot soiul. Dar sunt gata să merg pînă în pînzele albe pentru a realiza ceea ce am promis oamenilor în campania electorală: o administrare corectă și transparentă a procesului de eliberare a actelor permisive în construcții”, a scris Chironda.

Cât despre prezența sau neprezența sa la Primărie, viceprimarul susține că pentru perioada 13-26 mai a avut concediu de odihnă planificat, însă din cauza infectării cu virusul COVID-19, acesta a fost nevoit să amâne concediul.

„Astfel, la 29 mai, după închiderea concediului de boală am solicitat prelungirea concediului de odihnă nefolosit, cu revenirea la muncă pe data de 14 iunie. Dacă vroia să afle detalii despre starea mea de sănătate nu avea decît să răspundă la telefoane și mesaje”, a conchis Chironda.

Amintim că, ieri, primarul Capitalei, Ion Ceban, care se află într-o vizită de muncă la Buzău, România, a intrat într-un live pe pagina sa de Facebook pentru a reacționa pe mai multe subiecte din presă, printre care și pe cel legat de nemulțumirea viceprimarului Victor Chironda privind demolarea Hotelului Național.

Edilul l-a obrăzit, divulgând că subalternul său lipsește nemotivat de la lucru, întârzie cu proiectele și că acest subiect trebuie de rezolvat, odată ce revine la Chișinău.

 

 

sursa: realitatea.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata