Cine e Hope Hicks, femeia care l-a infectat pe Donald Trump cu Covid-19

WASHINGTON, DC - JUNE 19: Former White House communications director Hope Hicks leaves the hearing room during a break at a closed-door interview with the House Judiciary Committee June 19, 2019 on Capitol Hill in Washington, DC. Hicks is the first former Trump aide to testify before the panel’s investigation into special counsel Robert Mueller’s report and obstruction of justice. (Photo by Alex Wong/Getty Images)
0 189

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a anunțat rezultatul pozitiv al testului pentru Covid-19, pe care l-a făcut după ce consiliera sa, Hope Hicks, a fost diagnosticată cu noul coronavirus.

″În această seară, eu și Melania am primit rezultatul pozitiv la testul Covid-19. Vom intra în carantină și vom începe imediat procesul de recuperare. Vom trece peste asta împreună”, a scris Trump pe Twitter.

Trump anunțase deja că şi-a făcut un test COVID-19, după testul pozitiv al unei colaboratoare apropiate.

“Ea a fost testată pozitiv”, a declarat Donald Trump pentru Fox News, confirmând informaţii de presă referitoare la Hope Hicks, consiliera sa apropiată.

Hope Hicks se afla la bordul Air Force One împreună cu preşedintele american când acesta a zburat marţi la Cleveland, în statul Ohio, pentru a participa la dezbaterea electorală cu Joe Biden. De asemenea, ea a mers cu el miercuri în Minnesota pentru un miting de campanie, scrie Agerpres.

Cine e Hope Hicks, femeia care l-a infectat pe Donald Trump cu noul coronavirus

Potrivit presei americane, Hope Hicks nu a purtat mască în timpul în care s-a aflat alături de Trump. În timpul dezbaterii, Donald Trump a râs de contracandidatul său la președinția americană, Joe Biden, pentru că acesta a purtat, precaut, mască, în încercarea de a preveni răspândirea coronavirusului.

”O să pot mască când cred eu că e nevoie”, a spus Trump. ”El, de fiecare dată când îl văd, poartă mască”, a adăugat Trump, în timpul dezbaterii.

Hicks (31 de ani), fost model și actriță, s-a alăturat foarte devreme echipei de campanie a lui Trump, în 2016. În timpul campaniei electorale, Hicks a lucrat ca secretar de presă, după ce o perioadă a lucrat pentru Trump Organization.

Discretă în presă, dar foarte influentă în culise, Hope Hicks a lucrat pentru Ivanka Trump la New York. Ea a fost întotdeauna ascultată de preşedinte, care nu a formulat vreodată vreo rezervă faţă de ea.

În august 2017, Hope Hicks a preluat postul de director de comunicare după concedierea lui Anthony Scaramucci.

În iunie 2017, Casa Albă a dezvăluit salariile a 377 de persoane din staff-ul lui Trump. Hicks era cel mai bine plătită, cu un salariu de 179.000 dolari.

În martie 2018, Hope Hicks a demisionat din această funcție. După ce a plecat de la Casa Albă, ea a devenit vicepreședinte executiv la compania 21st Century Fox, care conduce postul Fox News, la care numeroşi jurnalişti sunt de regulă susţinători ai lui Donald Trump.

În februarie 2020, Hope Hicks s-a întors la Casa Albă, ea fiind cooptată pentru fi consiliera lui Trump, dar și pentru a lucra în echipa ginerelui şi consilierului preşedintelui Jared Kushner, scrie News.ro.

”Ea va fi consilieră a preşedintelui şi va lucra în echipa lui Jared Kushner”, a declarat pentru AFP Stephanie Grisham, o purtătoare de cuvânt a Executivului american.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata