Cod Galben de caniculă în Moldova. Temperaturile se apropie de 35 de grade

0 54

Moldova se află sub avertizare cod galben de caniculă până în data de 2 august. În această perioadă, temperatura maximă ar putea ajunge până la 35 de grade Celsius. Duminică, meteorologii anunță cer variabil în toată țare. La Briceni şi Soroca vor fi 30 de grade, iar la Bălţi și Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol se vor înregistra 33 de grade în timp ce la Leova sunt anunțate 34 de grade. La Comrat și Cahul sunt prognozate maxime de 35 de grade Celsius.

Duminică, în Capitală se vor înregistra 33 de grade Celsius. În următoarea perioadă se aşteaptă temperaturi caniculare de până la 36 de grade, iar noaptea vor fi între 16 şi 19 grade. Zilele viitoare sunt promise ploi cu descărcări electrice.

Duminică, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se aşteaptă 28 de grade, iar la Paris și Berlin 23. La Londra vor fi 20 de grade și va ploua, iar la Roma vor fi 31 și cer variabil. 24 de grade sunt anunțate la Viena şi Varșovia. La Praga vor fi 17 grade, la Budapesta 35, iar la Belgrad maximele vor ajunge la 37 de grade Celsius. 36 de grade vor fi la Bucureşti, iar la Atena vor fi cu două grade mai mult. La Kiev sunt anunţate 30 de grade. 28 de grade vor fi la Moscova, iar la Ankara se aşteaptă până la 35 de grade Celsius.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata