Cod Roșu în sănătate la Cimișlia și Drochia: Restricțiile impuse

0 63

Din cauza numărului mare de noi infectați cu noul coronavirus, în raioanele Drochia și Cimișlia se impun măsuri speciale pentru a opri răspândirea coronavirusului.

Astfel, Comisia Teritorială Extraordinară de Sănătate Publică din Cimișlia a decis restricționarea deplasării populației și izolarea la domiciliu.

Totodată, au fost interzise adunările în masă, inclusiv de natura activităților culturale, științifice, artistice, sportive sau de divertisment; interzicerea vizitelor neesențiale la unitățile de interes public (bancă, poștă); servicii de asistență medicală ajustate și doar cele esențiale și instituirea instruirii la distanță (online) etc.

Și Comisia Raională Extraordinară de Sănătate Publică Drochia a impus măsuri speciale de protecție. Noile restricții intră în vigoare astăzi și vor fi valabile până pe 24 martie curent.

Printre restricțiile aprobate sunt:

– Se interzice aflarea în grupuri mai mari de trei persoane și se interzice aflarea în spațiile publice după ora 22:00 până la ora 07:00.
– Se instituie echipe mobile formate din reprezentanții poliției, ANSA, CNSP, ANSP pentru a verifica respectarea măsurilor anti-coronavirus de către agenții economici.
– Se interzice aflarea în locuri publice a grupurilor mai mari de trei persoane, etc.

Mai jos vă prezentăm deciziile integrale aprobate de autoritățile din Cimișlia și Drochia:

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata