Corneliu Furculiță: Credem că alegerile parlamentare ar trebui să se desfășoare după sărbătorile de Paști

0 61

Președintele fracțiunii PSRM în Parlament, Corneliu Furculiță, afirmă că alegerile parlamentare anticipate ar fi bine să aibă loc după sărbătorile pascale, adică după data de 15 mai. Declarația a fost făcută de către Furculiță în cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă, scrie deschide.md.

„Pentru a declanșa alegeri anticipate, este necesară nu doar opinia socialiștilor, este necesară și opinia celorlalte fracțiuni reprezentate în parlament. Noi considerăm că ar fi un termen optim ca alegerile parlamentare să se desfășoare după sărbătorile de anul acesta de Paști, fiindcă este o perioadă în care n-ar fi bine ca societatea să fie bulversată de către politicieni și nu-mi închipui cum ar putea să fie alegerile în perioada Paștelui sau de Paștele Blajinilor. De aceea, noi considerăm că ar fi bine ca ele să se desfășoare imediat după sărbătorile de Paști, nemijlocit perioada electorală sau campania electorală…”, a spus Furculiță.

Socialistul a mai declarat că niciun partid politic nu va obține majoritate la alegerile parlamentare anticipate și că oricum va trebui să fie constituită o alianță.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata