Crimă la Ștefan Vodă. Bărbat bătut până la moarte în propria casă de către un tânăr

0 50

Potriivt ofierului de presă de la IP Soroca, Svetlana Talpă, la 04.11.2020, la ora 22:00 în Serviciul de Gardă al Secţiei coordonare operațională a IP Soroca, a parvenit informația telefonică de la o persoană de gen feminin locuitoare al mun. Soroca, care a comunicat precum că se află o persoană la sol, scrie deschide.md.

Informația telefonică a fost înregistrată în registrul de evidenţă a altor informaţii cu privire la infracţiuni şi incidente.

Deplasându-se la faţa locului Grupa de Reacționare Operativă, au stabilit că la 04.11.2020, în jurul orelor 21:30 min, în curtea unui bloc locativ din municipiul Soroca în timpul unei cerți care a trecut în bătaie.

Două persoane de gen masculin în vârstă de 22 de ani și 23 de ani ambii locuitori al raionului Soroca au agresat fizic cu pumnii și picioarele peste diferite părți ale corpului pe două persoane de gen masculin în vârstă de 29 de ani și 40 de ani la fel locuitori al aceluiași raion.

Ca urmare ultimul a fost internat în Spitalul Municipal Soroca ,”A.Prisăcari” la data de 11.11.2020 persoana internată a decedat.

Pe cazul dat de către Secția Urmărire Penală al IP Soroca a fost începută cauza penală în conformitate cu prevederile art. 151 alin.(4) și art. 287 alin.(2) Cod Penal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata