Cristian Rizea: Cei de la AUR sunt plătiți de Plahotniuc

0 70

Cristian Rizea a făcut dezvăluiri fără precedent la Realitatea PLUS, în emisiunea Jocuri de Putere.

Fostul deputat a afirmat că partidul AUR este plătit de omul de afaceri Vladimir Plahotniuc. Rizea le cere să prezinte public sursele de finanțare, scrie realitatea.net.

„Am primit niște informații foarte serioase de la prieteni pe care îi mai am în servicii secrete și, într-adevăr, se justifică, prin acțiunile lor, faptul că finanțările pe care acest partid AUR le are aici, în Moldova, pentru că eu văd zi de zi ce acțiuni au, sursele lor de finanțare sunt surse netransparente și ridică mari semne de întrebare.

Din informațiile pe care eu le-am primit în aceste zile, ei se află pe statut de plată al lui Vlad Plahotniuc. Vor fi prezentate în câteva zile niște documente.

Eu le spun public să prezinte sursele de finanțare ale partidului atât în România, dar mai ales în Moldova. Să ne prezinte în mod transparent.

Finanțarea AUR provine din banii furați tuturor cetățenilor din Moldova din băncile de aici, de Plahotniuc”, a afirmat Cristian Rizea.

Pe de altă parte, liderul AUR, Vlad Bilețchi, susține că cheltuielile pe care le suportă formațiunea în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate

din 11 iulie sunt acoperite din cotizațiile tuturor membrilor de partid.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata