„Cu hoții și corupții nu avem ce discuta”. PAS a părăsit dezbaterile la care au participat Platon, Costiuc și Gligor

1 215

Vicepreședinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Olesea Stamate a părăsit studioul dezbaterilor de la postul public de televiziune, unde se afla și controversatul om de afaceri Veaceslav Platon. „Cu hoții și corupții nu avem ce discuta”, a spus reprezentanta PAS.

„Din păcate, corupții și hoții vin în studiouri de televiziune, când de fapt locul lor este la pușcărie. Oameni buni, PAS nu are ce discuta cu hoții. Locul lor e după gratii, iar bunurile furate trebuie întoarse statului”, a spus Olesea Stamate.

La dezbateri, Veaceslav Platon l-a reprezentat pe candidatul independent la alegerile parlamentare anticipate Veaceslav Valico, care va figura cu numărul 23 în buletinul de vot.

În cadrul dezbaterilor au mai participat liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, și Ștefan Gligor, de la Partidul Schimbării.

1 Comentariu
  1. […] Amintim că la dezbateri a participat și controversatul om de afaceri Veaceslav Platon. Acesta l-a reprezentat pe candidatul independent la alegerile parlamentare anticipate Veaceslav Valico, notează newsin.md. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata