Cum răspunde Igor Dodon la acuzaţiile lui Renato Usatîi privind detoxifierea la o clinică privată de lângă Moscova

foto: newsmaker.md
2 1.690

Igor Dodon refuză să comenteze acuzațiile lui Renato Usatîi în care spune că costul unei nopți de sejur a președintelui la sanatoriul din Moscova a costat cât salariul șefului statului pentru o lună. Mai mult Dodon îl numește pe Usatîi șacal și a evitat să citească întrebarea în întregime în timpul live-ului „președintele răspunde”.

Igor Dodon a început să citească întrebarea adresată de Adevărul.ro.

„Domnule președinte, Renato Usatîi vă acuză că în luna august…”, a citit Dodon după care a început să zâmbească.

„Eu am spus că nu am să numesc numele la tot felul de … oponenți politici și concureții electorali. Eu v-am spus (Sobaka laet, șakalî pîtaiutsa ukusiti [n.red. trad.rus. Câinele latră, șacalii încearcă să muște]) iată cazul – șakal. Țineți minte filmul Maugli. Era un șakalionac mic lângă tigru… nu Maugli sau Maugli? și spunea dar noi mergem la nord. Iată aceștia sunt dintre cei care… nu au altă agendă doar să muște câte un pic, să facă gălăgie”, a răspuns președintele repetând că câinii latră dar caravana merge înainte.

„Eu vreau să dicutăm despre lucruri concrete constructive. ce facem Cum dezvoltăm Republica Moldova”, a adăugat președintele.

Amintim că candidatul Partidului Nostru la prezidențiale Renato Usatîi a sunat ieri la sanatoriul din Rusia în care s-a odihnit recent Igor Dodon împreună cu soția sa. Pentru o noapte de odihnă Dodon ar fi achitat 20 de mii de lei, ceea ce reprezintă echivalentul salariului său lunar. Usatîi a contactat sanatoriul respectiv, s-a prezentat drept deputatul Eugeniu Nichiforciuc din R. Moldova și s-a interesat despre prețurile pentru un sejur similar cu cel al președintelui și al soției sale.

Usatîi a publicat discuția cu reprezentații centrului sanatorial care anunță prețurile pentru recreere în acest centru și confirmă indirect că Igor Dodon și soția sa au fost clienți.

2 Comentarii
  1. didi spune

    maugli? probabil e vorba de filmul Cartea Junglei? Mowgli era doar un personaj din carte… dar nu imi amintesc de sacal… poate confunda cu filmul Ice Age? acolo intr-adevar animalelel mergeau spre nord, dar nu era niciun sacal, era un animal care se numeste lenes. exact ca pşîdintele asta…

  2. joric spune

    cine deosebeste minciuna de adevar

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata