Cunoscuta stilistă Valentina Radcenco a plecat la ceruri. Vestea despre moartea ei a venit în această dimineață

0 360

Doliu în lumea modei de la noi. Astăzi a devenit cunoscut despre plecarea la ceruri a cunoscutei stiliste Valentina Radcenco, fondatoarea evenimentului „ArtPodium”. Nu se știe, deocamdată, de ce a decedat Radcenco.

Ea este fondatul primului teatru de modă din URSS, consultantă de imagine și fondatoarea a numeroase proiecte de modă în Republica Moldova. Stilista a fost membru al juriului la mai multe concursuri de frumusețe din Moldova, iar în cursul vieții a făcut mai multe afirmații, care au devenit legi nescrise în lumea modelingului.

“Sunt de acord cu faptul că în prezent, tinerele care acced în modeling nu pun mare accent pe dezvoltarea intelectuală. Tendința s-a născut recent, deoarece la primele concursuri de frumusețe din țara noastră, învingătoarele au fost niște fete extrem de demne. Modelingul, în sine, nu este o profesie și nici un hobby, ci o școală care se învață la timpul potrivit și rămâne pentru întreaga viață”, declara anterior Radcenco.

„Oriunde merg, vorbesc despre faptul că femeile noastre sunt cele mai frumose. Reprezentantele țării noastre la concursuri internaționale arată mereu foarte bine. Moldova este, mai mult decât oricare altă țară, foarte bogată în femei frumoase. Avem un fond genetic de-a dreptul minunat”, mai spunea ea.

Totodată, Valentina Radcenco s-a expus împotriva implicării copiilor în industria modei.

„Sunt categoric împotriva modelingului în rândul copiilor”, afirma regretata stilistă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata