Demisii în bloc la o școală din SUA, după ce profesorii i-au insultat pe părinți: „Își vor bonele înapoi”

0 45

Întregul consiliu profesoral al unei școli din California a demisionat după ce cadrele didactice i-au insultat pe părinţii elevilor în cadrul unei ședințe online,

fără să realizeze că că întâlnirea era publică, potrivit BBC.

Președintele consiliului, Lisa Brizendine, a spus în timpul ședinței că părinții sunt indignați faptul că orele se desfășoară în sistem online

doar pentru că își doresc ca școala să aibă din nou grijă de copiii lor, profesosorii fiind pe post de „bone”.

„Se iau de noi pentru că își vor bonele înapoi”, a spus ea.

Un alt profesor a sugerat că unii părinţi vor doar să îşi trimită copiii iar la şcoală ca să poată să se drogheze în lipsa lor.

„Fratele meu livrează marijuana folosită în scop medical, principalii lui clienţi sunt părinţii ai căror copii sunt a școală”, a spus și Richie Masadas.

De asemenea, profesorii de la Oakley Elementary School i-au criticat pe părinții careu le-au trimis mesaje prin care se plângeau de felul în care se desfășoară orele.

„E ușor să te ascunzi în spatele unui ecran și să scrii un mesaj, dar când ești față în față cu cineva, este cu totul altfel”, a mai spus Masadas.

La un moment dat, unul dintre profesori și-a dat seama că întâlnirea este publică și oricine poate să ascultă ce vorbesc membri consiliului profesoral.

„Oh, întâlnirea este publică”, a spus Kim Beed, înainte să blocheze accesul spectatorilor la ședință.

Filmări din timpul întâlnirii au fost publicate pe Twitter de reporterul NBC Bay Area Bigad Shaban.

În urma incidentului, peste 7.000 de persoane au semnat o petiție prin care cereau demisia membrilor profesorilor pentru jignirile adresate prăniților elevilor.

La două zile după ședință, întregul consiliu și-a dat demisia.

Școala a emis un comunicat de presă prin care şi-a cerut scuze faţă de părinţi şi le-a cerut să nu se îndoiască de profesionalismul cadrelor didactice.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata